Cornatel logo ok
instagram-mono

Evenimente la ferma

 

Ferma Scoala Cornatel oferă, de asemenea, serviciul pentru găzduirea de petreceri de aniversare și aniversări pentru micuțul tău. Este o zi distractivă cu o mulțime de activități. De asemenea, oferim lecții de călărie. Aceasta se întâmplă atunci când copilul dorește să vină mai des la fermă și să-și îmbunătățească abilitățile de călărit. Vânătorii de comorii și weekendurile de team building sunt, de asemenea, comune aici la fermă. Dacă dumneavoastră și grupul  căutați să petreceți ceva timp în natură participand in niste activități distractive, acesta este locul perfect.

kids, summer, horses, horse riding, fun , camps , scouts , equestrian, equestrian lover, horsemanship.  Kayaking, sports , kids doing sports, summer fun. Dancing , country dancing.
kids, summer, horses, horse riding, fun , camps , scouts , equestrian, equestrian lover, horsemanship.  Kayaking, sports , kids doing sports, summer fun.
kids, summer, horses, horse riding, fun , camps , scouts , equestrian, equestrian lover, horsemanship.  Kayaking, sports , kids doing sports, summer fun. Dancing , country dancing. Birthday party,
kids, summer, horses, horse riding, fun , camps , scouts , equestrian, equestrian lover, horsemanship.  Kayaking, sports , kids doing sports, summer fun. treasure hunt.
4b44dda018a6e6f2f394db63415301a9
4b44dda018a6e6f2f394db63415301a9
4b44dda018a6e6f2f394db63415301a9
cute birthday instagram captions 1584723902

Vino la ferma noastră și sărbătorește-ți ziua de naștere. Există atât de multe activități pe care tu și prietenii tăi se pot alătura.Vino și alătură-te nouă.

Activități:

-O vizită la fermă de animale.

- tiroliana

-Circuitul de karturi

perna de sarituri

-tobogan gonflabil

-Acces la locul de joaca in aer liber: teren de volei, teren de fotbal.

-Accesul la locul de joacă interior

Programul de acces: Programul pentru zilele de naștere durează trei ore și, în mod normal, se desfășoară între 11:30 și 14:30. Timpurile stabilite trebuie respectate. Anumite activități pot fi desfășurate doar în prezență și cu participarea personalului din fermă!

Trimite-ne un e-mail

Petrecerile de naștere

Email

81dUKWr4PHL. AC SL1250

Iesti gata pentru unele aventura distractiv în mediul rural? Rezervați următoarea vânătoare de comori aici, la Ferma Scoala Cornatel.

Această aventură va duce într-un mediu nou în cazul în care abilitățile dumneavoastră vor fi puse la încercare. Există diferite tipuri de vânătoare de comori pe care le putem aranja.

De exemplu: Photovânătoare de comori. Fiecare echipă sau participant trebuie să fixeze o fotografie a elementelor din listă.

Video video cu comori. La fel ca și cu o vânătoare de comori de stradă fotografie, cu excepția cazului în video

Căutare de comori Natura.

Vânătoare de comori de Paște.

Căutare de comori

Email

team building

Email

Sunteți în căutarea de a ridica moralul la locul de muncă? Dacă da, ați găsit locul potrivit!Toată lumea este diferită, iar companiile se bazează pe team building pentru a crește productivitatea și a obține succesul. Cu toate acestea, cu atât de multe personalități diferite într-un mediu de la locul de muncă, uneori poate fi destul de dificil pentru toată lumea să lucreze împreună coezively.

Prin împingerea limitelor, încurajarea relațiilor și colaborarea pentru a îndeplini un obiectiv într-un eveniment atent structurat și plin de distracție, puteți construi bazele pentru o afacere eficientă, mai productivă și de succes.

Activitățile noastre au ca scop îmbunătățirea abilităților și cerințelor specifice sau pentru a vă asigura că aveți doar un eveniment distractiv. Cele mai populare activități ale noastre sunt concepute pentru a îmbunătăți:

• Comunicare și ascultare eficiente

• Încredere în cadrul echipei

• Setarea obiectivului

• Colaborare

• Responsabilitate comună

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și vom reveni la tine cât mai curând posibil.

Evenimente de team building.