Cornatel logo ok
instagram-mono

HEI TOATĂ LUMEA!

Vino și citește povestea noastră!

Fundamental, Ferma Scoala Cornatel este un centru educational, in asa fel, incare functiona la fel ca o scoala. Acesta se concentrează pe predarea copiilor tineri și mai mari despre animalele de fermă. Ferma este o organizație non-profit care se bazează pe interacțiunea dintre animale și copii. Este un concept nou în România, dar foarte popular în alte țări, în special în Marea Britanie, unde grădinițele și școlile îl îmbrățișează cu entuziasm ca alternativă la educația clasică. Animalele domestice care au fost văzute doar în manualele școlare pentru copii sunt acum aduse la viață pentru copii pentru a deveni prieteni într-un mediu armonios.

Împreună cu echipa noastră, sperăm să-i învățăm pe copiii care vin să ne viziteze despre natura legată de plante și animale.Ferma Scoala Cornatel a pregatit cateva programe interesante la care cei mici pot lua parte. Aceste programe au loc în lunile martie, aprilie și mai. În majoritatea cazurilor, ne puteți vizita ca un grup de școală organizat, aducându-vă profesorii. O altă modalitate este de a găzdui petrecerea de ziua ta.Avem o varietate de programe, fiecare orientate spre o anumită grupă de vârstă. Acest lucru asigură faptul că activitățile îndeplinesc dorințele copiilor, făcându-i să se umple implicați în timp ce se distrează. Mai mult decât atât, în afară de programele menționate.

Ferma Scoala Cornatel gazduieste propriile tabere de vara. Cu alte cuvinte, noi bun venit copii din anumite grupe de vârstă pentru a vă înscrie și să participe la taberede echitație de vară. Inscripțiile sunt listate pe pagina noastră de web luni înainte de aceste începe, asa ca nu le dor. Aceste tabere de vară durează o săptămână. Tabăra noastră evoluează în jurul cailor, prin urmare, activitățile noastre principale se concentrează pe echitatie și îngrijire. Pe parcursul săptămânii copiii sunt învățați să plimbare, hrana pentru animale și de a aborda cai care implică o serie de activități distractive pe care le iau toate parte.

Ferma oferă, de asemenea, cazare și închiriere a echipamentelor pentru solicitanții de aventură. Activitățile noastre în aer liber includ o varietate de lucruri, de la plimbări cu bicicleta la trasee enduro. Nivelul de dificultate pe acestea poate varia în funcție de competențe individuale. Pentru cei care nu se bucură de adrenalină la fel de mult pot alege să meargă drumetii si de a descoperi satele din apropiere.

Deci, oricine este în căutarea pentru o nouă aventură sau doar doresc să se bucure de o zi de distracție cu prietenii lor este binevenit să ne viziteze la Ferma Scoala Cornatel.

 DSC2734 IUL 8191

Cunoaște-ne