• Acasa
  • Despre noi
  • Contact
Cornatel logo ok
instagram-mono

HEI TOATĂ LUMEA!

Vino și citește povestea noastră!

Ferma Scoala Cornatel este in primul rand un centru didactic in care copiii pot veni si invata despre viata la ferma, cunoaste animalele de aici, se pot relationa cu ele si pot invata o multime de lucruri despre cai, animalul principal de care ne ocupam in acest centru.  Ferma este un concept nou în România, dar foarte popular în alte țări, în special în Marea Britanie, unde grădinițele și școlile îl îmbrățișează cu entuziasm ca alternativă la educația clasică. Animalele domestice care au fost văzute doar în manualele școlare pentru copii sunt acum aduse la viață pentru copii pentru a deveni prieteni într-un mediu armonios.

Împreună cu echipa noastră, sperăm să-i învățăm pe copiii care vin să ne viziteze despre natura, plante și animale. Ferma Scoala Cornatel a pregatit cateva programe interesante la care cei mici pot lua parte. Aceste programe au loc în general in timpul anului scolar. Atentie! ne puteți vizita doar ca un grup organizat, aducându-vă profesorii.

Avem o varietate de programe, fiecare orientate spre o anumită grupă de vârstă. Acest lucru asigură faptul că activitățile îndeplinesc dorințele copiilor, făcându-i să se simta implicați în timp ce se distrează.

Mai mult decât atât, în afară de programele menționate,

Ferma Scoala Cornatel gazduieste seminarii despre Natural Horsemanship prin metoda EQS, adica cum sa lucram cu caii in modul cel mai natural posibil, facand apel la psihologia acestora si nu la mijloace mecanice (Zabala, pinteni etc) pentru a-i supune. Pe parcursul seminarului, copiii sunt învățați să plimbe caii, sa-i pregateasca la sol pentru incalecat, sa ajute la alimentarea lor si nu in ultimul rand se vor implica intr- o serie de activități distractive.

Activitățile noastre în aer liber includ o varietate de lucruri, de la plimbări cu bicicleta la trasee enduro. Tot aici puteti inchiria biciclete, moto enduro si trial si sa descoperiti frumusețea Transilvaniei pe spatele cailor de la Horse Connect. Ghizii noștri vă vor conduce prin peisajele frumoase ale regiunii Valea Hirtibaciului, unde puteți admira priveliști panoramice ale munților Fagaras și sa vă bucurati de aer curat. Nivelul de dificultate pe acestea poate varia în funcție de pregatirea fiecaruia. Pentru cei care nu se bucură de adrenalină la fel de mult, pot alege să meargă in drumetii si sa descopere satele din apropiere.

Oricine este în căutarea unei noi aventuri sau doar doreste să se bucure de o zi de distracție cu prietenii, este binevenit să ne viziteze la Ferma Scoala Cornatel.

 DSC2734 IUL 8191

Sa ne cunoastem!